„Zväzové“ hokejky pre mladých Vlkov

V klube v týchto dňoch pokračujeme vo vyskladňovaní „zväzových“ hokejok, ktoré sa postupne dostávajú do rúk nových majiteľov. V rámci materiálnej pomoci SZĽH dostal každý klub Extraligy juniorov 100 hokejok, tímy z Kaufland Extraligy dorastu 80 hokejok, z bývalej Ligy kadetov 40 hokejok a tímy z Extraligy žien 20 kusov hokejok.

„Postupne sme zo skladu vydali hokejky pre juniorov, dorastencov a bývalú kategóriu kadetov, do konca týždňa by mali vyfasovať hokejky aj hráčky nášho ženského tímu,“ informoval nás skladový manažér mladých Vlkov Róbert Rehák.

Slovenský zväz ľadového hokeja tento rok postupne poskytol materiálnu pomoc vo forme hokejok 56 klubom z celého Slovenska, ktoré spadali do rozdeľovacieho kľúča. Celkový počet 5900 kusov hokejok bol postupne distribuovaný do klubov pôsobiacich v juniorských, dorasteneckých a „kadetských“ súťažiach, rovnako ako aj do ženských a univerzitných tímov, či hokejistom do 23 rokov nastupujúcim v tímoch TIPOS Slovenskej hokejovej ligy. „Rozdelenie aj následnú distribúciu hokejok zdržali obštrukcie a náročné administratívne úkony. Podstatné však je, že sa dostávajú do rúk mladých hokejistov. Sme radi, že týmto krokom môžeme aspoň z časti znížiť finančné náklady hráčov i rodičov. Dlhodobou víziou zväzu je prispieť k tomu, aby bol hokej čo najviac dostupný,“ uviedol prezident SZĽH Miroslav Šatan.


Fotogaléria