Medzi sponzormi opäť Galantéria Magda

Napriek neľahkej dobe sme sa v uplynulých dňoch dohodli na ďalšej spolupráci s Galantériou Magda, ktorá sa vlani zaradila medzi našich top partnerov.

„Aj keď situácia nie je kvôli korone vôbec ľahká, v rámci možností sme sa opäť rozhodli podporiť mládežnícky hokej. Myslíme si totiž, že medzi najlepšie investície patria tie do športujúcich detí a mládeže. Verím, že nám korona nestopne tréningy a zápasy, tak ako tomu bolo v minulej sezóne a deti si naplno užijú radosť z hokeja,“ povedala Dáša Kadlecová z Galantérie Magda.

Galantériu Magda nájdete v centre mesta na Hodžovej ulici 205/14 (pod laubňami od Mariánskeho námestia smerom k ZUŠ L. Árvaya). Predajňa ponúka široký sortiment na pletenie, háčkovanie, šitie odevov, zdobenie, vyšívanie, ako aj detské, dámske a pánske odevy. Počas pracovného týždňa je otvorené od 8.00 do 18.00 h, v sobotu od 8.00 do 12.00 h. Využiť môžete aj možnosť nákupu cez e-shop www.galanteria-magda.sk. Viac informácií získate aj facebookovom profile https://www.facebook.com/GalenteriaMagda alebo t. č. 0948 337 684.

 


Fotogaléria