„Dievčenský hokejový víkend“ sa blíži!

Tradičné podujatie „Dievčenský hokejový víkend 2022“ klope na dvere. Mladé adeptky ľadového hokeja vo veku 4 až 10 rokov tento rok privítame v žilinskej NIKE Aréne (Športová 5) v nedeľu 9. 10. 2022 medzi 14.00 a 16.00 h.

V rámci podujatia dievčatá hravou formou okúsia, čo všetko hokej ponúka. Pod vedením profesionálnych hokejových trénerov urobia prvé korčuliarske kroky a zistia, že tento šport je stelesnením zábavy, radosti a pozitívnej emócie. Zážitok znásobí bohatý program plný veselých cvičení. Nepochybujeme o tom, že po ich absolvovaní získajú ratolesti zanietenie pre najpopulárnejší šport na Slovensku. Na začiatok deti nemusia vedieť korčuľovať. Stačí im odhodlanie a chuť športovať. O zvyšok sa postarajú skúsení tréneri. Deti sa vďaka hokeju naučia zodpovednosti a vytrvalosti. Zistia, ako spolupracovať s rovesníkmi vo väčšom kolektíve a nájdu si nových kamarátov. Šport zároveň poslúži ako vhodný doplnok k vzdelaniu.

Na podujatie vás poprosíme prísť s časovým predstihom aspoň 30 minút skôr, aby ste prešli registráciou a mohli ste sa pripraviť na ľad, kde už budú na vaše hviezdičky čakať tréneri a veľa zábavy. Program na ľade začína od 14.00 h, vstup na zimný štadión bude od parkoviska, ktoré bude k dispozícii pre účastníkov podujatia zadarmo. Tešíme sa na vašu účasť,“ doplnila informácie trénerka ženského tímu VLKOV Daniela Zuziaková.

 

Čo si potrebujete priniesť?

- korčule (možnosť požičať od klubu)

- prilbu (nemusí byť hokejová, postačí aj lyžiarska alebo cyklistická, taktiež možnosť požičať od klubu)

- rukavice (hokejové, lyžiarske alebo zimné)

- chrániče na kolená a lakte (môžu byť aj z in-line korčuľovania)

- teplé oblečenie (ideálne nepremokavé)

 

Prihlasovací formulár na Dievčensky hokejový víkend 2022 nájdete na: www.hockeyslovakia.sk/dievcata